MENIU
Coșul dvs

Fonduri frișcă

Fonduri frisca

Producator: Irca Italia Model: lilly cappuccino
Lilly Cappuccino este un stabilizator sau fond pentru frisca sub forma de pudra  , gata de utilizat in prepararea cremei de cappuccino .Crema obtinuta poate fi congelata pastrandu-si calitatile.Modul de lucru : se amestecarea a 200grame de lilly cappuccino cu 300grame de apa sau lapte la 20 de ..
49,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: lilly capsuni
Lilly Capuni este un stabilizator sau fond pentru frisca sub forma de pudra cu bucatele de fructe , gata de utilizat in prepararea cremei de capsuni .Crema obtinuta poate fi congelata pastrandu-si calitatile.Modul de lucru : se amestecarea a 200grame de lilly capsuni cu 300grame de apa sau lapte la ..
105,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: lilly chocolate
Premix pentru realizarea la rece de bavareze,mousse si parfait si prajituri cu crema moale de ciocolata.(90% ciocolata)Dozaj:lilly ciocolato 200gr,apa sau lapte 200gr,frisca 1000gr.Amestecati frisca ,apa sau laptele si lilly chocolato  intr-un mixer.Se pune compozitia in forme si se pun la frig..
80,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: lilly mango
Lilly Mango este un stabilizator sau fond pentru frisca sub forma de pudra cu gust de mango , gata de utilizat in prepararea cremei, bavarezelor.Crema obtinuta poate fi congelata pastrandu-si  astfel calitatile.Modul de lucru :  amestecarea a 200grame de lilly mango  cu 300grame ..
110,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: lilly-neutru
Lilly Neutro este un stabilizator sau fond pentru frisca sub forma de pudra -neutra , gata de utilizat in prepararea cremei tip mousse , bavaroise .Crema obtinuta poate fi congelata pastrandu-si calitatile.Modul de lucru : se amestecarea a 200grame de lilly neutru cu 300grame de apa sau lapte la 20 ..
60,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: lilly fructul p
Lilly Passion fruit este un stabilizator sau fond pentru frisca sub forma de pudra cu gust de fructul pasiunii , gata de utilizat in prepararea cremei, bavarezelor.Crema obtinuta poate fi congelata pastrandu-si  astfel calitatile.Modul de lucru : se amestecarea a 250grame de lilly  cu..
115,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: lilly pere
Lilly Pere este un stabilizator sau fond pentru frisca sub forma de pudra cu gust de pere , gata de utilizat in prepararea cremei, bavarezelor.Crema obtinuta poate fi congelata pastrandu-si  astfel calitatile.Modul de lucru :  amestecarea a 200grame de lilly pere  cu 300grame de ..
90,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: lilly tiramsiu
Lilly Tiramsiu este un stabilizator sau fond pentru frisca sub forma de pudra , gata de utilizat in prepararea cremei de tiramisu cu continut de mascarpone .Crema obtinuta poate fi congelata pastrandu-si calitatile.Modul de lucru : se amestecarea a 200grame de lilly tiramsiu cu 200grame de apa sau l..
80,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: lilly zmeura
Lilly zmeura este un stabilizator sau fond pentru frisca sub forma de pudra cu bucatele de fructe , gata de utilizat in prepararea cremei de zmeura tip mousse,bavareze .Crema obtinuta poate fi congelata pastrandu-si calitatile.Modul de lucru pentru mousse: se amestecarea a 200grame de lilly zmeura c..
100,00 Lei
Model: bavareze
Preparat pudra pentru bavareze neutru.Dozaj : 250gr.mix se amesteca cu 250gr.apa rece (4 grade) si 500ml frisca in mixer planetar la viteza mica timp de 1 minut, apoi la viteza mare timp de 3 minute.Aromatizati comopzitia obtinuta cu paste.Construiti moussul pe diverse starturi si introduceti in con..
58,00 Lei
Model: smantana-campina
Frisca naturala Campina, cu un continut de grasime 35%.Ambalajul contine 50 de portiix 20ml.A se pastra la temperatura de 2 grade pana la 18grade.Dupa deschidere a se pastra la maxim 7 grade timp de 4 zile maixm.Produs in Belgia...
27,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult