MENIU
Coșul dvs

Arome pasta

Arome sub forma de pasta pentru aromatizare si colorare.

Producator: Pregel Model: arabeschi cocco snack
Crema cu nuca de cocos rasa si bucati de biscuiti crocantiGreutate neta  3kg..
225,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23228
Extract de vanilie cu aroma naturala de vanilie madagascar pentru produse dulci.Gluten free.Produs in Italia.Contine :50g..
23,00 Lei
Producator: Ipsa Model: joypaste zabaione
Pasta concentrata pentru aromatizarea si colorararea inghetatei, deserturilor, moussurilor, cremelor, macarons, etc..A se pastra in spatii uscate si aerisite, cu capacul inchis.Dozaj 80-120 gr/ kg de aromatizat.Contine 3kg...
190,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: Joy paste afine
Aroma sub forma de pasta concentrata de afine, pentru aromatizarea cat si colorarea produselor tip blaturi, creme, moussuri, inghetatei.Dozajul recomandat max 80 grame la 1kg de produs de aromatizat sau in functie de intensitatea aromei si culorii care se doreste.Produs profesional , fabricat de Irc..
113,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: joypaste-ananas
Aroma sub forma de pasta concentrata cu pulpa de ananas pentru aromatizarea cat si colorarea produselor tip creme, moussuri, inghetatei.Dozajul recomandat max 50 grame la 1kg de produs de aromatizat sau in functie de intensitatea aromei si culorii care se doreste.Produs profesional , fabricat de Irc..
82,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: joypasta banana
Aroma pasta de banana, care si coloreaza prodsuele de cofetarie , contine pulpa de banana.Dozajul maxim este de 60-80 gr.la 1 kg de produs finit care se aromatizeaza.Ideal pentru aromatizarea diferitelor crème,moussuri, blaturi, muffins.Contine 1.2kg..
75,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: joypaste-besamemucho
Aroma sub forma de pasta concentrata cu gust fin de alune, pentru aromatizarea cat si colorarea produselor tip blaturi, creme, moussuri, inghetatei.Dozajul recomandat max 50 grame la 1kg de produs de aromatizat sau in functie de intensitatea aromei si culorii care se doreste.Produs profesional , fab..
89,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: joy paste Biscotto premium
Joy paste Biscotto Premium ,este pasta concentrata de biscuite.Aroma sub forma de pasta concentrata de biscuite, pentru aromatizarea cat si colorarea produselor tip blaturi, creme, moussuri, inghetatei.Dozajul recomandat max 80 grame la 1kg de produs de aromatizat sau in functie de intensitatea arom..
85,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: joypaste bubble blue
Aroma concentrata , pasta cu gust de bubblegum,de culoare albastra ,pentru aromatizarea si colorarea inghetatei, deserturilor, moussurilor, cremelor, macarons, etc..A se pastra in spatii uscate si aerisite, cu capacul inchis.Dozaj 40-50 gr/ kg compozitie de aromatizat.Contine 1.2kg...
80,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: joypaste bubble fan
Aroma concentrata , pasta cu gust de bubblegum,de culoare roz ,pentru aromatizarea si colorarea inghetatei, deserturilor, moussurilor, cremelor, macarons, etc..A se pastra in spatii uscate si aerisite, cu capacul inchis.Dozaj 40-50 gr/ kg de aromatizat.Contine 1.2kg...
85,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: cafea
Aroma pasta concentrata de cafea pentru aromatizarea si colorarea produselor tip creme, moussuri.Dozajul maxim recomandat este 30-40gr.la un kg de prosdus de aromatizat.Pretul este pe ambalajul de 1.2 kg..
137,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: joypaste caise
Pasta aromatizanta concentrata de caise pentru creme, moussuri, inghetata.Aromatizeaza si coloreaza i dozaj de 60-80gr/kg de produs care urmeaza a fi aromatizat.Contine 1.2kg..
82,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 84 (7 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult