Aluat fraged

Ingrediente:
 

Mix pentru aluat fraged

500g
Unt 82% 200g
Zahăr pudră50g
Ouă întregi 50g


Mod de preparare:

Frământați toate ingredientele în mixerul planetar cu frunză până la obținerea unui aluat bine amestecat.

Puneți între două foi de hartie de copt, de o grosime de 2mm, și dați la răcit.

Cu ajutorul unei 
forme  tăiați în formă de cerc tartele.

Coaceți în cuptor la 165°C pentru circa 15 minute.


Umplutură de fructe roșii 

Ingrediente:

Crema fructe rosii si crocant-cat este nevoie.


Biscuit

Ingrediente:
 
Mix pandispan1000g
Ouă întregi - la temp. camerei 1200g
Sirop de zahăr invertit 100g
Miereopțional


Mod de preparare:

Amestecați toate ingredientele în mixerul planetar pentru circa 12 minute.

Întindeți 450g din compoziție pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 210-220°C pentru circa 6-8 minute în cuptorul clasic sau la 190-200°C pentru circa 5-8 minute în cuptorul ventilat.

O dată răcit formați cu ajutorul unei forme de prăjitură în formă de cerc, un disc de biscuit.


Cremă pentru umplutură

Ingrediente:
 
Apă1000g
CREMA INSTANT VANILIE400g

 
Mod de preparare:

Amestecați cu tel-ul CREMA INSTANT VANILIE și apă pentru 2 minute.

Lăsați crema la odihnit pentru câteva minute și amestecați iar.


Compoziția finală:

Puneți pe fundul tartelor un strat subțire de CREMA FRUCTE ROSII cu ajutorul unui poș cu dui.

Puneți discul de biscuite deasupra cremei cu fructe roșii și zbrobiți ușor.

Deasupra puneți un strat de CREMA VANILIE și nivelați-l cu ajutorul unei lingurițe.

Decorați tartele cu fructe roșii proaspete.