21 ian.

Aluat fraged
Ingrediente:
Mod de preparare:
Frământați toate ingredientele în mixerul planetar cu frunză până la obținerea unui aluat bine amestecat.
Puneți între două foi de hartie de copt, de o grosime de 2mm, și dați la răcit.
Cu ajutorul unei forme tăiați în formă de cerc tartele.
Coaceți în cuptor la 165°C pentru circa 15 minute.
Umplutură de fructe roșii
Ingrediente:
Crema fructe rosii si crocant-cat este nevoie.
Biscuit
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecați toate ingredientele în mixerul planetar pentru circa 12 minute.
Întindeți 450g din compoziție pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 210-220°C pentru circa 6-8 minute în cuptorul clasic sau la 190-200°C pentru circa 5-8 minute în cuptorul ventilat.
O dată răcit formați cu ajutorul unei forme de prăjitură în formă de cerc, un disc de biscuit.
Cremă pentru umplutură
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecați cu tel-ul CREMA INSTANT VANILIE și apă pentru 2 minute.
Lăsați crema la odihnit pentru câteva minute și amestecați iar.
Compoziția finală:
Puneți pe fundul tartelor un strat subțire de CREMA FRUCTE ROSII cu ajutorul unui poș cu dui.
Puneți discul de biscuite deasupra cremei cu fructe roșii și zbrobiți ușor.
Deasupra puneți un strat de CREMA VANILIE și nivelați-l cu ajutorul unei lingurițe.
Decorați tartele cu fructe roșii proaspete.
Ingrediente:
500g | |
Unt 82% | 200g |
Zahăr pudră | 50g |
Ouă întregi | 50g |
Mod de preparare:
Frământați toate ingredientele în mixerul planetar cu frunză până la obținerea unui aluat bine amestecat.
Puneți între două foi de hartie de copt, de o grosime de 2mm, și dați la răcit.
Cu ajutorul unei forme tăiați în formă de cerc tartele.
Coaceți în cuptor la 165°C pentru circa 15 minute.
Umplutură de fructe roșii
Ingrediente:
Crema fructe rosii si crocant-cat este nevoie.
Biscuit
Ingrediente:
Mix pandispan | 1000g |
Ouă întregi - la temp. camerei | 1200g |
Sirop de zahăr invertit | 100g |
Miere | opțional |
Mod de preparare:
Amestecați toate ingredientele în mixerul planetar pentru circa 12 minute.
Întindeți 450g din compoziție pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 210-220°C pentru circa 6-8 minute în cuptorul clasic sau la 190-200°C pentru circa 5-8 minute în cuptorul ventilat.
O dată răcit formați cu ajutorul unei forme de prăjitură în formă de cerc, un disc de biscuit.
Cremă pentru umplutură
Ingrediente:
Apă | 1000g |
CREMA INSTANT VANILIE | 400g |
Mod de preparare:
Amestecați cu tel-ul CREMA INSTANT VANILIE și apă pentru 2 minute.
Lăsați crema la odihnit pentru câteva minute și amestecați iar.
Compoziția finală:
Puneți pe fundul tartelor un strat subțire de CREMA FRUCTE ROSII cu ajutorul unui poș cu dui.
Puneți discul de biscuite deasupra cremei cu fructe roșii și zbrobiți ușor.
Deasupra puneți un strat de CREMA VANILIE și nivelați-l cu ajutorul unei lingurițe.
Decorați tartele cu fructe roșii proaspete.
Leave a Comment