05 feb.

Ingrediente:
CREMA PORTOCALE
Mod de preparare aluat fraged:
Se amestecă toate ingredientele cu mixerul planetar cu paletă până se obține un aluat omogen. Se lasă la frigider pentru cel puțin o oră, apoi se întinde până la o grosime de 3 mm și se așează în forme, apoi se umple cu un strat de 5 mm de CREMIRCA CREMA PORTOCALE.
Baza pentru tortul de ciocolată
Ingrediente:
-Rețetă cu ulei:
-Rețetă cu unt:
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele în mixerul planetar timp de 5 minute, la viteză medie, apoi se așează un strat din acest amestec peste suprafața tortului pregătit în prealabil, se decorează cu Fulgi migdale. Se coace la 200°C timp de 25-30 minute. Se lasă la răcit, iar apoi se pudrează cu BIANCANEVE PLUS.-ZAHAR REZISTENT LA UMIDITATE
TOP FROLLA | 1.000g |
Unt sau margarină | 500g |
Gălbenuș de ou | 100g |
Zahăr | 140g |
cât este nevoie |
Mod de preparare aluat fraged:
Se amestecă toate ingredientele cu mixerul planetar cu paletă până se obține un aluat omogen. Se lasă la frigider pentru cel puțin o oră, apoi se întinde până la o grosime de 3 mm și se așează în forme, apoi se umple cu un strat de 5 mm de CREMIRCA CREMA PORTOCALE.
Baza pentru tortul de ciocolată
Ingrediente:
-Rețetă cu ulei:
ALICE'S CHOCO CAKE | 1.000g |
Ulei | 400g |
Apă | 400g |
-Rețetă cu unt:
ALICE'S CHOCO CAKE | 1.000g |
Unt | 375g |
Apă | 375g |
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele în mixerul planetar timp de 5 minute, la viteză medie, apoi se așează un strat din acest amestec peste suprafața tortului pregătit în prealabil, se decorează cu Fulgi migdale. Se coace la 200°C timp de 25-30 minute. Se lasă la răcit, iar apoi se pudrează cu BIANCANEVE PLUS.-ZAHAR REZISTENT LA UMIDITATE
Leave a Comment