Ingrediente:
 
TOP FROLLA1.000g
Unt sau margarină500g
Gălbenuș de ou100g
Zahăr140g
CREMA PORTOCALE
cât este nevoie

Mod de preparare aluat fraged:

Se amestecă toate ingredientele cu mixerul planetar cu paletă până se obține un aluat omogen. Se lasă la frigider pentru cel puțin o oră, apoi se întinde până la o grosime de 3 mm și se așează în forme, apoi se umple cu un strat de 5 mm de 
CREMIRCA CREMA PORTOCALE.

Baza pentru tortul de ciocolată 

Ingrediente:


-Rețetă cu ulei:
 
ALICE'S CHOCO CAKE1.000g
Ulei400g
Apă400g

-Rețetă cu unt:
 
ALICE'S CHOCO CAKE1.000g
Unt375g
Apă375g

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele în mixerul planetar timp de 5 minute, la viteză medie, apoi se așează un strat din acest amestec peste suprafața tortului pregătit în prealabil, se decorează cu 
Fulgi migdale. Se coace la 200°C timp de 25-30 minute. Se lasă la răcit, iar apoi se pudrează cu BIANCANEVE PLUS.-ZAHAR REZISTENT LA UMIDITATE