MENIU
Coșul dvs

Ciocolata cuvertura

Ciocolata cuvertura pentru cofetarie.

Model: banuti senna albi
Banuti din ciocolata surogat ,alba.Are o consistenta solida.Gustul:specific laptelui ,fara gusturi si mirosuri anormale.Aspect exterior:suprafata neteda ,culoare alb lucios.Cutia contine 10kg..
200,00 Lei
Model: banuti lapte
Banuti din ciocolata surogat ,lapte.Are o consistenta solida.Gustul:specific laptelui ,fara gusturi si mirosuri anormale.Aspect exterior:suprafata neteda ,culoare maro lucios.Cutia contine 10kg..
200,00 Lei
Producator: Master martini Model: banuti negri
Banuti din ciocolata surogat ,negri.Are o consistenta solida.Gustul:specific de ciocolata ,fara gusturi si mirosuri anormale.Aspect exterior:suprafata neteda.Cutia contine 10kg..
200,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: nobel
Nobel este o ciocolata surogat banuti,produsa de IRCA Italia.Are un gust placut si este recomandata pentru realizarea cremelor sau pentru acoperirea prajiturilor.Utilizare:se topeste la bain-marie,se glazureaza prajiturile si se lasa la intarit la temperatura camerei.Greutate neta 5kgPretul este pe ..
165,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: nobel pistacchio
Nobel pistacchio -fistic este o ciocolata surogat placa,produsa de IRCA Italia.Are un gust placut si este recomandata pentru realizarea cremelor sau pentru acoperirea prajiturilor.Utilizare:se topeste la bain-marie,se glazureaza prajiturile si se lasa la intarit la temperatura camerei.Greu..
115,00 Lei
Model: ciocolata zafiro
Banuti ciocolata compound ,cu un continut minim de 24% cacao.Este o buna alternativa la ciocolata veritabilaGreutate neta:5kgDiferite gusturi-Vezi optiuni disponibile(alba,neagra sau lapte)Pretul este pe saculetul de 5kg..
115,00 Lei
Model: cuvertura-alba
Cuvertura alba pentru produse de cofetarie.Pretul este pe ambalaj de 1kg..
21,00 Lei
Producator: Master martini Model: mm cuvertura capsuni
Cuvertura sub forma de bănuți cu aroma de capsuni .Are un gust placut si este recomandata pentru realizarea cremelor sau pentru acoperirea prajiturilor.Utilizare:se topeste la bain-marie,se glazureaza prajiturile si se lasa la intarit la temperatura camerei.Greutate netă 1kg..
37,00 Lei
Producator: Master martini Model: mm cuvertura lemon
Cuvertura sub forma de bănuți cu aroma de lămâie .Are un gust placut si este recomandata pentru realizarea cremelor sau pentru acoperirea prajiturilor.Utilizare:se topeste la bain-marie,se glazureaza prajiturile si se lasa la intarit la temperatura camerei.Greutate netă 1kg..
37,00 Lei
Producator: Master martini Model: mm cuvertura portocale
Cuvertura sub forma de bănuți cu aroma de portocale .Are un gust placut si este recomandata pentru realizarea cremelor sau pentru acoperirea prajiturilor.Utilizare:se topeste la bain-marie,se glazureaza prajiturile si se lasa la intarit la temperatura camerei.Greutate netă 1kg..
37,00 Lei
Model: cuvertura-neagra
Cuvertura neagra pentru produse de cofetarie.Pretul este pe ambalaj de 1kg..
21,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult