MENIU
Coșul dvs

Ciocolata cuvertura

Ciocolata cuvertura pentru cofetarie.

Producator: Master martini Model: caribe albi
Banuti din ciocolata surogat ,alba.Are o consistenta solida.Gustul:specific laptelui ,fara gusturi si mirosuri anormale.Aspect exterior:suprafata neteda ,culoare alb lucios.Cutia contine 1kg..
27,00 Lei
Model: banuti senna albi
Banuti din ciocolata surogat ,alba.Are o consistenta solida.Gustul:specific laptelui ,fara gusturi si mirosuri anormale.Aspect exterior:suprafata neteda ,culoare alb lucios.Cutia contine 20kg..
400,00 Lei
Producator: Master martini Model: caribe negri
Banuti din ciocolata surogat ,negri.Are o consistenta solida.Gustul:specific de ciocolata ,fara gusturi si mirosuri anormale.Aspect exterior:suprafata neteda.Cutia contine 1kg..
27,00 Lei
Producator: Master martini Model: banuti negri
Banuti din ciocolata surogat ,negri.Are o consistenta solida.Gustul:specific de ciocolata ,fara gusturi si mirosuri anormale.Aspect exterior:suprafata neteda.Cutia contine 20kg..
400,00 Lei
Model: ciocolata zafiro capsuni
Banuti ciocolata Zafiro cu gust de capsuni,compound.Greutate neta 1kg..
35,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: nobel
Nobel este o ciocolata surogat banuti,produsa de IRCA Italia.Are un gust placut si este recomandata pentru realizarea cremelor sau pentru acoperirea prajiturilor.Utilizare:se topeste la bain-marie,se glazureaza prajiturile si se lasa la intarit la temperatura camerei.Greutate neta 5kgPretul este pe ..
175,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: nobel pistacchio
Nobel pistacchio -fistic este o ciocolata surogat placa,produsa de IRCA Italia.Are un gust placut si este recomandata pentru realizarea cremelor sau pentru acoperirea prajiturilor.Utilizare:se topeste la bain-marie,se glazureaza prajiturile si se lasa la intarit la temperatura camerei.Greu..
130,00 Lei
Model: ciocolata zafiro
Banuti ciocolata compound ,cu un continut minim de 24% cacao.Este o buna alternativa la ciocolata veritabilaGreutate neta:5kgDiferite gusturi-Vezi optiuni disponibile(alba,neagra sau lapte)Pretul este pe saculetul de 5kg..
130,00 Lei
Model: cuvertura-alba
Cuvertura alba pentru produse de cofetarie.Pretul este pe ambalaj de 1kg..
22,00 Lei
Model: cuvertura-neagra
Cuvertura neagra pentru produse de cofetarie.Pretul este pe ambalaj de 1kg..
22,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult