MENIU
Coșul dvs

Coloranti icing pudra

Coloranti icing pudra

Producator: Modecor Italia Model: 24511
Colorant alimentar liposolubil ,culoare albastra,ideal pentru colorarea compozitiilor grase precum ciocolata,aluatul fraged,pasta de zahar sau martipanul.Se poate adauga direct in compozitie sau aplicat cu pensula..Dozaj: maxim 0.5g/kg Greutate neta:25 g..
40,00 Lei
Producator: Silikomart Italia Model: colorant pudra maro
Colorant alimentar hidrosolubil pudra,culoare maro ,ideal pentru colorarea amestecurilor pe baza de apa precum:frisca,glazuri,mousse,bezea.Se poate utiilza si pentru pictat pe dulciuri, in acest caz se amesteca cu alcool si se decoreaza cu ajutorul unei pensule.Greutate neta: 25 g..
45,00 Lei
Producator: Silikomart Italia Model: s-pudra-galbena-liposolubil25
Colorant alimentar liposolubil ,culoare galben,ideal pentru colorarea compozitiilor pe baza de grasimi ,precum ciocolata,aluatul fraged,pasta de zahar sau martipanul.Greutate neta:25 g..
67,00 Lei
Producator: Silikomart Italia Model: s-pudra-lipo-maro
Colorant alimentar liposolubil ,culoare maro,ideal pentru colorarea compozitiilor pe baza de grasimi, precum ciocolata,aluatul fraged,pasta de zahar sau martipanul.Greutate neta: 5 g..
29,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23150
Colorant perlat alb, pudra utilizat pentru a colora suprafete din icing, pasta de zahar, fondant ,produse coapte, ciocolata.Este un colorant liposolubil pentru diverse suprafete .Se poate aplica cu pensula sau aerograful prin amestecarea unui gram de colorant pudra cu 3 gr de alcool.Contine  3 ..
18,50 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23139
Colorant liposolubil pentru suprafete si compozitie.culoare albastra .Ideal pentru icing,isomalt,ciocolata, produse coapte.Pentru suprafete amestecati 1gr.colorant cu 3 gr.alcool.Se aplica cu pensula sau aerograful.Gramaj: 3grame.Nu contine gluten.Pretul este /bucata...
18,50 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23152
Colorant argintiu perlat , pudra utilizat pentru a colora suprafete din icing, pasta de zahar, fondant ,produse coapte, ciocolata.Este un colorant liposolubil pentru diverse suprafete .Se poate aplica cu pensula sau aerograful prin amestecarea unui gram de colorant pudra cu 3 gr de alcool.Contine 3g..
17,50 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23615
Colorant auriu perlat ,super brilliant, pudra utilizat pentru a colora suprafete din icing, pasta de zahar, fondant ,isomalt, produse coapte, ciocolata.Este un colorant liposolubil pentru diverse suprafete .Se poate aplica cu pensula sau aerograful prin amestecarea unui gram de colorant pu..
85,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23149(23610)
Colorant liposolubil pentru suprafete si continut.Ideal pentru icing,isomalt,ciocolata, produse coapte.Pentru suprafete amestecati 1gr.colorant cu 2 gr.alcool.Se aplica cu pensula sau aerograful.Gramaj: 3grame.Nu contine gluten...
17,50 Lei
Model: 23137
Colorant galben mat, pudra utilizat pentru a colora suprafete din icing, pasta de zahar, fondant ,produse coapte, ciocolata.Este un colorant liposolubil pentru diverse suprafete .Se poate aplica cu pensula sau aerograful prin amestecarea unui gram de colorant pudra cu 3 gr de alcool.Contine 3grame. ..
18,50 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 24507
Colorant liposolubil pentru suprafete si compozitie.culoare galbena .Ideal pentru icing,isomalt,ciocolata, produse coapte.Pentru suprafete amestecati 1gr.colorant cu 3 gr.alcool..Gramaj: 25grame.Nu contine gluten.Pretul este /bucata...
60,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 24509
Colorant liposolubil pentru suprafete si compozitii de culoare rosie.Ideal pentru isomalt,icing, ciocolata si produse copate.Gramaj :25gr..
45,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult