MENIU
Coșul dvs

Coloranti ciocolata

Coloranti  pentru ciocolata .

Producator: Decora Model: DI9600084
Colorant lichid,liposolubil,culoare albastra .Ideal pentru a colora ciocolata,frisca si crema de unt.Greutate neta 15gr..
14,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23664
Colorant alimentar liposolubil ,culoare magenta,ideal pentru colorarea compozitiilor grase precum ciocolata,aluatul fraged,pasta de zahar sau martipanul.Se poate adauga direct in compozitie sau aplicat cu pensula..Dozaj: maxim 0.5g/kg Greutate neta:25 g..
100,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23652
Colorant alimentar liposolubil ,culoare magenta,ideal pentru colorarea compozitiilor grase precum ciocolata,aluatul fraged,pasta de zahar sau martipanul.Se poate adauga direct in compozitie sau aplicat cu pensula..Dozaj: maxim 0.5g/kg Greutate neta:25 g..
75,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23102
Colorant alimentar liposolubil,de culoare galbena, ideal pentru colorarea amestecurilor pe baza de ciocolata,aluaturi.Greutate neta:190ml..
92,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23156
Colorant alimentar liposolubil,de culoare rosie ideal pentru colorarea amestecurilor pe baza de ciocolata,aluaturi.Greutate neta:190ml..
95,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23103
Colorant alimentar liposolubil,de culoare verde, ideal pentru colorarea amestecurilor pe baza de ciocolata,aluaturi.Greutate neta:190ml..
55,00 Lei
Producator: Decora Model: DI9600081
Colorant lichid,liposolubil,culoare galbena .Ideal pentru a colora ciocolata,frisca si crema de unt.Greutate neta 15gr..
14,00 Lei
Producator: Fractal Model: f colorant superioil caribbean blue
Colorant alimentar pe baza de ulei pentru a obtine culori vii,vibrante pentru a colora cremele si glazurile ce au un continut mare de grasimi cum ar fi:ciocolata,untul,crema de unt,ganache,fondantDozajul maxim recomandat este : 1.3g/kgGramaj :30grA se pastra in ambalajul bine inchis,ferit de razele ..
30,00 Lei
Producator: Fractal Model: f colorant superioil mandarin
Colorant alimentar pe baza de ulei pentru a obtine culori vii,vibrante pentru a colora cremele si glazurile ce au un continut mare de grasimi cum ar fi:ciocolata,untul,crema de unt,ganache,fondantDozajul maxim recomandat este : 0.58g/kgGramaj :30grA se pastra in ambalajul bine inchis,ferit de razele..
30,00 Lei
Producator: Fractal Model: f colorant superioil mauve
Colorant alimentar pe baza de ulei pentru a obtine culori vii,vibrante pentru a colora cremele si glazurile ce au un continut mare de grasimi cum ar fi:ciocolata,untul,crema de unt,ganache,fondantDozajul maxim recomandat este : 0.9g/kgGramaj :30grA se pastra in ambalajul bine inchis,ferit de razele ..
30,00 Lei
Producator: Fractal Model: f colorant superioil pistachio
Colorant alimentar pe baza de ulei pentru a obtine culori vii,vibrante pentru a colora cremele si glazurile ce au un continut mare de grasimi cum ar fi:ciocolata,untul,crema de unt,ganache,fondantDozajul maxim recomandat este : 1.12g/kgGramaj :30grA se pastra in ambalajul bine inchis,ferit de razele..
30,00 Lei
Producator: Fractal Model: f colorant superioil spring yellow
Colorant alimentar pe baza de ulei pentru a obtine culori vii,vibrante pentru a colora cremele si glazurile ce au un continut mare de grasimi cum ar fi:ciocolata,untul,crema de unt,ganache,fondantDozajul maxim recomandat este : 1.2g/kgGramaj :30grA se pastra in ambalajul bine inchis,ferit de razele ..
30,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult