MENIU
Coșul dvs

Coloranti lichizi aerograf

Coloranti lichizi pentru aerograf.

Producator: PME Model: 30869
Kit aerograf , produs de Modecor Italia, contine un minicompresor, pistol de suflat cu jet regalbil, sticluta pentru colorant, adaptor curent, furtun .A nu se utiliza mai mult de 20 minute consecutiv.Pentru a evita distrugerea motorului schimbati jetul  treptat.A nu se lasa la indemana copiilor..
790,00 Lei
Producator: Decora Model: DI0241010
Aerograf profesional pentru cofetarie. Contine pistol si rezervor fiind usor de utilizat.Poate fi utilizat si pentru obtinerea unor detalii si umbre colorate. Ideal nu doar pentru decorarea deserturilor dar si pentru hobby ,manichiura .Contine cablu USB.Dimesniuni:diam4.4xh13.8cm...
400,00 Lei
Producator: Decora Model: DI9261713
Colorant lichid pentru aerograf,albastru inchis pentru cofetarie.Dozaj maxim: 30gr la 1 kg de produs .Agitati bine inainte de utilizare.Contine:20 gr.Produs in Italia...
13,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-aerograf-alb
Colorant alimentar pentru aerograf ,acopera suprafete din icing, dantele comestibile.Colorantul este pe baza de apa si datorita calitatii agentilor de colorare este foarte economic din punct de vedere al utilizarii.Utilizand acest colorant pentru aerograf se pot obtine umbre, degradeuri sau pic..
17,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-shimmair-antique-gold
Colorant alimentar lichid, pentru suprafete din icing, fondant, dantele comestibile,gum paste.Se utilizeaza in aparatul de aerograf, colorantul fiind pe baza de apa, nuanta perlata.A se agita bine inainte de utilizare .Dozajul maxim recomandat pentru compozitii :7,93g/kgDozajul maxim recomandat..
23,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-shimair-argintiu silver shine
Colorant alimentar lichid, pentru suprafete din icing, fondant, dantele comestibile,gum paste.Se utilizeaza in aparatul de aerograf, colorantul fiind pe baza de apa, nuanta perlata.A se agita bine inainte de utilizare .Dozajul maxim recomandat pentru compozitii :379.6g/kgDozajul maxim recomanda..
23,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-shimmair-claret
Colorant alimentar lichid, pentru suprafete din icing, fondant, dantele comestibile,gum paste.Se utilizeaza in aparatul de aerograf, colorantul fiind pe baza de apa, nuanta perlata.A se agita bine inainte de utilizare .Dozajul maxim recomandat pentru compozitii :11.36g/kgDozajul maxim recomanda..
23,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-shimmair-coral-pink
Colorant alimentar lichid, pentru suprafete din icing, fondant, dantele comestibile,gum paste.Se utilizeaza in aparatul de aerograf, colorantul fiind pe baza de apa, nuanta perlata.A se agita bine inainte de utilizare .Dozajul maxim recomandat pentru compozitii :22,43g/kgDozajul maxim recomanda..
23,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-shimmair-fireflygreen
Colorant alimentar lichid, pentru suprafete din icing, fondant, dantele comestibile,gum paste.Se utilizeaza in aparatul de aerograf, colorantul fiind pe baza de apa, nuanta perlata.A se agita bine inainte de utilizare .Dozajul maxim recomandat pentru compozitii :66.7g/kgDozajul maxim recomandat..
23,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-aerograf-galben
Colorant alimentar pentru aerograf ,acopera suprafete din icing, dantele comestibile.Colorantul este pe baza de apa si datorita calitatii agentilor de colorare este foarte economic din punct de vedere al utilizarii.Utilizand acest colorant pentru aerograf se pot obtine umbre, degradeuri sau picturi ..
17,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-shimmair-gold-sunset
Colorant alimentar lichid, pentru suprafete din icing, fondant, dantele comestibile,gum paste.Se utilizeaza in aparatul de aerograf, colorantul fiind pe baza de apa, nuanta perlata.A se agita bine inainte de utilizare .Dozajul maxim recomandat pentru compozitii :22,43g/kgDozajul maxim recomanda..
23,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-shimmair-golden-green
Colorant alimentar lichid, pentru suprafete din icing, fondant, dantele comestibile,gum paste.Se utilizeaza in aparatul de aerograf, colorantul fiind pe baza de apa, nuanta perlata.A se agita bine inainte de utilizare .Dozajul maxim recomandat pentru compozitii :22.43g/kgDozajul maxim recomanda..
23,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 58 (5 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult