MENIU
Coșul dvs

Creme ciocolata

Creme ciocolata

Model: choco biscottella
Crema de ciocolata neagra cu bucati de biscuiti.Greutate neta:4.5kg..
207,00 Lei
Model: choco crunch extra di gusto
Crema cu gust de ciocolata neagra si bucati de biscuiti.Greutate neta:4.5kg..
190,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream-caramel-sarat
Chococream caramel sarat,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine zahar caramelizat si are un gust usor sarat .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare ..
365,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream-crunchy-cacao-nocciole
Chocoream cacao si alune ,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine zahar caramelizat si are un gust usor sarat .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare..
320,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream dark
Chocoream ciocolata neagra,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietatile si dupa procesul de congelare..
145,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream-fistic
Chococream fistic este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine fistic in procent de 15% .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietatil..
370,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream milk cocoa
Chococream milk and cocoa,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Bogat in aroma de cacao si lapteRezistent la congelare isi pastreaza proprietatil..
170,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream white
Chococream ciocolata alba,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine ciocolata alba 10% .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietat..
150,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-alba
Chocosmart ciocolata alba este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte, insa nu sunt recomandate arome..
220,00 Lei
Producator: Pregel Model: arabeschi cocco snack
Crema cu nuca de cocos rasa si bucati de biscuiti crocantiGreutate neta  3kg..
225,00 Lei
Producator: Master martini Model: crema conquistador
Crema de alune cu bucatele de aluna 23 % si crispy crocant.Crema din gama brunella este un produs versatil putand fi utilizat in mai multe scopuri:-ca atare in loc de topping direct pe inghetata;- ca aromatizant pentru diverse produse de gelaterie;-ca si variegato in gelaterie;- ca si filling pentru..
135,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: covercream-alba
Crema de ciocolata alba pentru acoperirea prajiturilor si monoportiilor chiar si a deserturilor congelate.Semipreparat pentru cofetarii.Este recomandata utilizarea sa ca si filling sau pentru aromatizarea cremelor.Ingrediente:zahar, ulei vegetal, (cacao, zahar, masa de cacao), lapte praf, lecitina d..
160,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 53 (5 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult