MENIU
Coșul dvs

Creme ciocolata

Creme ciocolata

Model: choco biscottella
Crema de ciocolata neagra cu bucati de biscuiti.Greutate neta:4.5kg..
207,00 Lei
Model: choco crunch extra di gusto
Crema cu gust de ciocolata neagra si bucati de biscuiti.Greutate neta:4.5kg..
203,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream-caramel-sarat
Chococream caramel sarat,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine zahar caramelizat si are un gust usor sarat .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare ..
365,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream fistic
Chococream fistic este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine fistic in procent de 15% .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietatil..
350,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream milk cocoa
Chococream milk and cocoa,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Bogat in aroma de cacao si lapteRezistent la congelare isi pastreaza proprietatil..
170,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream white
Chococream ciocolata alba,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine ciocolata alba 10% .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietat..
150,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-alba
Chocosmart ciocolata alba este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte, insa nu sunt recomandate arome..
220,00 Lei
Producator: Pregel Model: arabeschi cocco snack
Crema cu nuca de cocos rasa si bucati de biscuiti crocantiGreutate neta  3kg..
225,00 Lei
Producator: Master martini Model: crema conquistador
Crema de alune cu bucatele de aluna 23 % si crispy crocant.Crema din gama brunella este un produs versatil putand fi utilizat in mai multe scopuri:-ca atare in loc de topping direct pe inghetata;- ca aromatizant pentru diverse produse de gelaterie;-ca si variegato in gelaterie;- ca si filling pentru..
135,00 Lei
Model: crema chocobake 6kg
Crema cacao si arahide,recomandata pentru umplutura produselor de cofetarie si patiserie .Se foloseste ca atare ca umplutura inainte de coacere sau injectata ulterior coacerii.Greutate neta:6kg..
95,00 Lei
Model: chocobombs nocciola
Chocobombs este o crema de alune cu incluziuni crocante  ce pocnesc in gura.Ideala pentru inghetata,cofetarie,bavareze,mousse.Se foloseste ca atareGreutate neta 3kg..
171,00 Lei
Producator: Master martini Model: brunella bianca
Crema de ciocolata  alba care contine  14% unt de cacao, din gama brunella este un produs versatil putand fi utilizat in mai multe scopuri:-ca atare in loc de topping direct pe inghetata;- ca aromatizant pentru diverse produse de gelaterie;-ca si variegato in gelaterie;- ca si filling pent..
175,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 43 (4 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult