MENIU
Coșul dvs

Cutii macarons

Cutii pentru macarons.

Producator: Cake Star Model: cutii-macarons-albe
Cutii realizate din plastic, cu baza de culoare alba si capac transparent, cu 6 alveole. Capacul transparent se inchide etans, produsele fiind astfel protejate de umiditate. Interiorul cutiei este prevazut cu separatoare pentru fiecare bucata, astfel produsele fiind mai bine protejate impotriva de..
4,00 Lei
Producator: Cake Star Model: cutii-macarons-negre
Cutii realizate din plastic, de culoare neagra cu 6 alveole. Capacul transparent se inchide etans, produsele fiind astfel protejate de umiditate. Interiorul cutiei este prevazut cu separatoare pentru fiecare bucata, astfel produsele fiind mai bine protejate impotriva deteriorarii pe timpul manipul..
4,00 Lei
Producator: Silikomart Italia Model: cutii-macarons-transparente
Cutii realizate din plastic, cu baza transparenta si capac transparent, cu 6 alveole.Capacul transparent se inchide etans, produsele fiind astfel protejate de umiditate.Interiorul cutiei este prevazut cu separatoare pentru fiecare bucata, astfel produsele fiind mai bine protejate impotriva deteriora..
4,00 Lei
Producator: Silikomart Italia Model: cutii-macarons-fucsia
Cutii realizate din plastic, de culoare fucsia cu 6 alveole.Capacul transparent se inchide etans, produsele fiind astfel protejate de umiditate.Interiorul cutiei este prevazut cu separatoare pentru fiecare bucata, astfel produsele fiind mai bine protejate impotriva deteriorarii pe timpul manipularii..
4,50 Lei
Producator: PoloPlast Model: P063001
Cutii Macraons realizate din plastic ,culoare negru cu auriu si capac transparent,cu 4 alveole.Dimensiune cutie :11.9x13.6 , 3.3cmPretul este pe bucata...
3,50 Lei
Producator: Silikomart Italia Model: cutii-macarons-maro
Cutii realizate din plastic, de culoare maro cu 6 alveole.Capacul transparent se inchide etans, produsele fiind astfel protejate de umiditate.Interiorul cutiei este prevazut cu separatoare pentru fiecare bucata, astfel produsele fiind mai bine protejate impotriva deteriorarii pe timpul manipularii s..
4,50 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult