MENIU
Coșul dvs

Glazuri

Glazuri

Model: dg cake drip maro
Cake drip este o glazura de ciocolata  gata preparata ,intr-o multime de culori si aromeMod de utilizare : se incalzeste pe baie de apa sau la microunde dupa indepartarea capacelului metalic care sigileaza produsul sub capac.Recomandam incalzirea pe baie de apa deoarece la microunde se poate su..
23,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-alba
Chocosmart ciocolata alba este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte, insa nu sunt recomandate arome..
250,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-lapte
Chocosmart ciocolata lapte este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte, insa nu sunt recomandate arom..
280,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-neagra
Chocosmart ciocolata neagra este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte,insa nu sunt recomandate arom..
275,00 Lei
Model: covercake- alb
Glazura de ciocolata , de culoare alba tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.Contine ..
100,00 Lei
Model: covercake-rosu
Glazura de ciocolata , de culoare rosie tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.Contine..
125,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: covercream-alba
Crema de ciocolata alba pentru acoperirea prajiturilor si monoportiilor chiar si a deserturilor congelate.Semipreparat pentru cofetarii.Este recomandata utilizarea sa ca si filling sau pentru aromatizarea cremelor.Ingrediente:zahar, ulei vegetal, (cacao, zahar, masa de cacao), lapte praf, lecitina d..
195,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: covercream ciocolato
Crema de ciocolata pentru acoperirea prajiturilor si monoportiilor chiar si a deserturilor congelate.Semipreparat pentru cofetarii.Este recomandata utilizarea sa ca si filling sau pentru aromatizarea cremelor.Ingrediente:zahar, ulei vegetal, ciocolata 23% (cacao, zahar, masa de cacao), lapte praf, ..
190,00 Lei
Producator: Orkla Backery Model: credi glaze powder white
Premix pentru prepararea glazurii.Ingrediente:zahar,lapte praf integral,colorant E170,amidon modificat ,ulei de nuca de cocos ,gelatina de vita,sare,arome.Poate contine urme de cereale care contin gluten.Reteta de preparare :credi glaze powder white 1kg,apa 1.2kg,sirop de glucoza Mod de lucru :..
200,00 Lei
Producator: Pavoni Italia Model: glazura vanilie
Glazura gata de utilizat la rece,de culoare alba cu aroma de vanilie,stabila la congelare-decongelare,folosita pentru decorarea produselor de cofetarie si patiserie.Pretul este pe ambalajul de 7kg..
126,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: mirror fragola
Glazura mirror pentru cofetarie cu gust de CAPSUNA cu utilizare la rece sau la cald.Pentru utilizare la cald se recomanda incalzirea in bain marie a produsului pana la maxim 45 - 50 grade.Amestecati usor fara a incorpora aer iar pe suprafete plane se poate aplica fara a fi incalzit Se poate aplica p..
117,00 Lei
Producator: Vizyon Model: glazura capsuni 7kg
Glazura cu gust de capsuni ,gata de utilizat, cu aplicare la rece pentru finisarea produselor de cofetarie.Se poate aplica pe produsele care necesita congelare.Pretul este pe ambalaj de 7kg..
140,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 33 (3 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult