MENIU
Coșul dvs

Glazuri

Glazuri

Producator: Irca Italia Model: chocosmart-alba
Chocosmart ciocolata alba este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte, insa nu sunt recomandate arome..
220,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-neagra
Chocosmart ciocolata neagra este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte,insa nu sunt recomandate arom..
225,00 Lei
Model: covercake- alb
Glazura de ciocolata , de culoare alba tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.Contine ..
90,00 Lei
Model: covercake- blue
Glazura de ciocolata , de culoare albastra tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.Cont..
90,00 Lei
Model: covercake-baby blue
Glazura de ciocolata , de culoare baby albastru tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider..
90,00 Lei
Model: covercake-galben
Glazura de ciocolata , de culoare galbena tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.Conti..
90,00 Lei
Model: covercake-rosu
Glazura de ciocolata , de culoare rosie tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.Contine..
114,00 Lei
Model: covercake-roz
Glazura de ciocolata , de culoare roz tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.Contine :..
90,00 Lei
Model: covercake-roz baby
Glazura de ciocolata , de culoare roz deschis tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.C..
90,00 Lei
Model: covercake- somon
Glazura de ciocolata , de culoare somon tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.Contine..
90,00 Lei
Model: covercake- verde
Glazura de ciocolata , de culoare verde  tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.C..
90,00 Lei
Model: covercake-verde baby
Glazura de ciocolata , de culoare verde deschis tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider..
90,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 46 (4 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult