MENIU
Coșul dvs

Glazuri

Glazuri

Producator: Irca Italia Model: chocosmart-alba
Chocosmart ciocolata alba este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte, insa nu sunt recomandate arome..
250,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-lapte
Chocosmart ciocolata lapte este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte, insa nu sunt recomandate arom..
245,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-neagra
Chocosmart ciocolata neagra este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte,insa nu sunt recomandate arom..
250,00 Lei
Model: covercake- alb
Glazura de ciocolata , de culoare alba tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.Contine ..
100,00 Lei
Model: covercake-rosu
Glazura de ciocolata , de culoare rosie tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.Contine..
125,00 Lei
Model: covercake- somon
Glazura de ciocolata , de culoare somon tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider.Contine..
100,00 Lei
Model: covercake-verde baby
Glazura de ciocolata , de culoare verde deschis tip mirroir.Mod de utilizare: incalziti produsul in bain marie, pana la o temperatura de maxim 45 grade si amestecati pana la omogenizare.Apoi aplicati pe produsele reci, acoperite cu o crema de unt sau frisca.Produsul glazurat se introduce la frigider..
100,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: covercream-alba
Crema de ciocolata alba pentru acoperirea prajiturilor si monoportiilor chiar si a deserturilor congelate.Semipreparat pentru cofetarii.Este recomandata utilizarea sa ca si filling sau pentru aromatizarea cremelor.Ingrediente:zahar, ulei vegetal, (cacao, zahar, masa de cacao), lapte praf, lecitina d..
180,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: covercream ciocolato
Crema de ciocolata pentru acoperirea prajiturilor si monoportiilor chiar si a deserturilor congelate.Semipreparat pentru cofetarii.Este recomandata utilizarea sa ca si filling sau pentru aromatizarea cremelor.Ingrediente:zahar, ulei vegetal, ciocolata 23% (cacao, zahar, masa de cacao), lapte praf, ..
190,00 Lei
Producator: Master martini Model: mm glazura cover white
Crema caravella cover white,este o crema alba pentru glazurare produse de cofetarie si patiserie.Se glazureaza produsul dupa coacere.Greutate neta 5kg..
165,00 Lei
Model: crema glazurare sacher alba
Crema de acoperire,glazurare sacher alba.Aplicare:Se incalzeste produsul si se amesteca continuu pana atinge temperatura de 45/50 C.Se aplica direct pe tort la temperatura de 38/42 C pentru a obtine un luciu excelent si o uscare rapida.Greutate neta 6kg..
186,00 Lei
Model: crunchy alba
Crema de ciocolata alba , bucatele de wafa  si textura crocanta.Se utilizeaza ca atare atat ca si crema cat si ca o glazura.A se pastra in ambalajul inchis , ferit de soare si caldura.Contine : 3kg..
230,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 40 (4 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult