MENIU
Coșul dvs

Glazuri

Glazuri

Producator: Irca Italia Model: chocosmart-alba
Chocosmart ciocolata alba este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte, insa nu sunt recomandate arome..
220,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-lapte
Chocosmart ciocolata lapte este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte, insa nu sunt recomandate arom..
225,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-neagra
Chocosmart ciocolata neagra este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte,insa nu sunt recomandate arom..
225,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: covercream-alba
Crema de ciocolata alba pentru acoperirea prajiturilor si monoportiilor chiar si a deserturilor congelate.Semipreparat pentru cofetarii.Este recomandata utilizarea sa ca si filling sau pentru aromatizarea cremelor.Ingrediente:zahar, ulei vegetal, (cacao, zahar, masa de cacao), lapte praf, lecitina d..
162,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: covercream ciocolato
Crema de ciocolata pentru acoperirea prajiturilor si monoportiilor chiar si a deserturilor congelate.Semipreparat pentru cofetarii.Este recomandata utilizarea sa ca si filling sau pentru aromatizarea cremelor.Ingrediente:zahar, ulei vegetal, ciocolata 23% (cacao, zahar, masa de cacao), lapte praf, ..
165,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: coverdecor capsuna
Crema,glazura pentru acoperit gogosi ,eclere,produsele de cofetarie.Crema din ciocolata alba cu gust si culoare  de capsuni.Textura sa elastica si fina nu permite spargerea sau ruperea acestui tip de glazura.Se incalzeste pana la 45-50 C pentru a deveni mai fluida,dupa care se poate aplica pe p..
135,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: coverdecor white
Coverdecor white este o Glazura de ciocolata pentru eclere, gogosi, torturi. Are o textura plastica si elastica in asa fel incat nu va crapa odata ce este intarita. Isi mentine luciul chiar si la congelator.20% ciocolata albaFARA GLUTENGust: ciocolata albaCuloare: albGreutate neta 3kgUtilizare: inca..
135,00 Lei
Producator: Master martini Model: mm glazura cover cocoa
Crema caravella cover cocoa,este o crema neagra pentru glazurare produse de cofetarie si patiserie.Se glazureaza produsul dupa coacere.Greutate neta 5kg..
140,00 Lei
Producator: Master martini Model: mm glazura cover white
Crema caravella cover white,este o crema alba pentru glazurare produse de cofetarie si patiserie.Se glazureaza produsul dupa coacere.Greutate neta 5kg..
140,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23311
Drip choc ciocolata neagra,pentru glazurarea si decorarea produselor dulci.Se uscuca repede pe produsele acoperite cu pasta de zahar sau creme.Contine un capac pentru o perfecta dozare.Nu contine gluten .Contine 180gr...
47,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23296
Drip choc ciocolata roz.Pentru glazurarea si decorarea produselor dulci.Nu contine gluten. Contine 180gr...
47,00 Lei
Producator: Vizyon Model: Glazura Silver Glamour
Glazura gata de utilizare la rece,de culoare argintie cu sclipici,stabila la congelare-decongelare,folosita pentru decorarea produselor de cofetarie si patiserie.Cantitate:2.5kgPretul este pe cutia de 2.5kg...
93,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 43 (4 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult