MENIU
Coșul dvs

Icing Vizyon

Pasta de zahar , icing Vizyon.

Producator: Vizyon Model: icing vizyon 6kg
Icing vizyon , de culoare alba, pentru acoperit torturi si produse de cofetarie, avand un usor gust de vanilie.Acest produs are o structura flexibila,elastica,fiind usor de intins in strat subtire.Nu permite transferul de culoare .Rezistent la conditii de umiditate si caldura.Produs gluten-free, veg..
150,00 Lei
Producator: Vizyon Model: vizyon-albastru-baby
Icing vizyon , de culoare albastru deschis, pentru acoperit torturi si produse de cofetarie, avand un usor gust de vanilie.Acest produs are o structura flexibila,elastica,fiind usor de intins in strat subtire.Nu permite transferul de culoare .Rezistent la conditii de umiditate si caldura.Produs glut..
27,00 Lei
Producator: Vizyon Model: vizyon-albastru
Icing vizyon , de culoare albastru, pentru acoperit torturi si produse de cofetarie, avand un usor gust de vanilie.Acest produs are o structura flexibila,elastica,fiind usor de intins in strat subtire.Nu permite transferul de culoare .Rezistent la conditii de umiditate si caldura.Produs gluten-free,..
27,00 Lei
Producator: Vizyon Model: vizyon-crem
Icing vizyon , de culoare crem, pentru acoperit torturi si produse de cofetarie, avand un usor gust de vanilie.Acest produs are o structura flexibila,elastica,fiind usor de intins in strat subtire.Nu permite transferul de culoare .Rezistent la conditii de umiditate si caldura.Produs gluten-free, veg..
27,00 Lei
Producator: Vizyon Model: vizyon-galben
Icing vizyon , de culoare galben, pentru acoperit torturi si produse de cofetarie, avand un usor gust de vanilie.Acest produs are o structura flexibila,elastica,fiind usor de intins in strat subtire.Nu permite transferul de culoare .Rezistent la conditii de umiditate si caldura.Produs gluten-free, v..
27,00 Lei
Producator: Vizyon Model: vizyon-maro
Icing vizyon , de culoare maro, pentru acoperit torturi si produse de cofetarie, avand un usor gust de vanilie.Acest produs are o structura flexibila,elastica,fiind usor de intins in strat subtire.Nu permite transferul de culoare .Rezistent la conditii de umiditate si caldura.Produs gluten-free, veg..
27,00 Lei
Producator: Vizyon Model: vizyon-mov
Icing vizyon , de culoare mov, pentru acoperit torturi si produse de cofetarie, avand un usor gust de vanilie.Acest produs are o structura flexibila,elastica,fiind usor de intins in strat subtire.Nu permite transferul de culoare .Rezistent la conditii de umiditate si caldura.Produs gluten-free, vega..
25,00 Lei
Producator: Vizyon Model: vizyon-negru
Icing vizyon , de culoare negru, pentru acoperit torturi si produse de cofetarie, avand un usor gust de vanilie.Acest produs are o structura flexibila,elastica,fiind usor de intins in strat subtire.Nu permite transferul de culoare .Rezistent la conditii de umiditate si caldura.Produs gluten-free, ve..
27,00 Lei
Producator: Vizyon Model: vizyon-portocaliu
Icing vizyon , de culoare portocaliu, pentru acoperit torturi si produse de cofetarie, avand un usor gust de vanilie.Acest produs are o structura flexibila,elastica,fiind usor de intins in strat subtire.Nu permite transferul de culoare .Rezistent la conditii de umiditate si caldura.Produs gluten-fre..
27,00 Lei
Producator: Vizyon Model: vizyon-rosu
Icing vizyon , de culoare rosu, pentru acoperit torturi si produse de cofetarie, avand un usor gust de vanilie.Acest produs are o structura flexibila,elastica,fiind usor de intins in strat subtire.Nu permite transferul de culoare .Rezistent la conditii de umiditate si caldura.Produs gluten-free, veg..
27,00 Lei
Producator: Polen Model: vizyon-roz-deschis
Pasta zahar de culoare roz deschis, pentru acoperit torturile.Poate fi intinsa in strat subtire, fiind flexibila.Rezistent la umiditate si caldura.Cantitate :1kg...
27,00 Lei
Producator: Vizyon Model: vizyon-roz
Icing vizyon , de culoare roz, pentru acoperit torturi si produse de cofetarie, avand un usor gust de vanilie.Acest produs are o structura flexibila,elastica,fiind usor de intins in strat subtire.Nu permite transferul de culoare .Rezistent la conditii de umiditate si caldura.Produs gluten-free, vega..
27,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult