MENIU
Coșul dvs

Produse Irca

Producator: Irca Italia Model: alune padure
Alune de padure intregi ,prajite si decojite , de marime aproape asemanatoare.Datorita faptului ca sunt aproape identice ele pot fi folosite cu succes pentru decor.Greutate neta:1kg..
150,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream-caramel-sarat
Chococream caramel sarat,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine zahar caramelizat si are un gust usor sarat .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare ..
395,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream-crunchy-cacao-nocciole
Chocoream cacao si alune ,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine zahar caramelizat si are un gust usor sarat .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare..
350,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream dark
Chocoream ciocolata neagra,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietatile si dupa procesul de congelare..
165,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream fistic
Chococream fistic este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine fistic in procent de 15% .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietatil..
395,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream milk cocoa
Chococream milk and cocoa,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Bogat in aroma de cacao si lapteRezistent la congelare isi pastreaza proprietatil..
195,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream white
Chococream ciocolata alba,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine ciocolata alba 10% .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietat..
165,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-alba
Chocosmart ciocolata alba este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte, insa nu sunt recomandate arome..
250,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: nobel pistacchio
Nobel pistacchio -fistic este o ciocolata surogat placa,produsa de IRCA Italia.Are un gust placut si este recomandata pentru realizarea cremelor sau pentru acoperirea prajiturilor.Utilizare:se topeste la bain-marie,se glazureaza prajiturile si se lasa la intarit la temperatura camerei.Greu..
130,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: covercream ciocolato
Crema de ciocolata pentru acoperirea prajiturilor si monoportiilor chiar si a deserturilor congelate.Semipreparat pentru cofetarii.Este recomandata utilizarea sa ca si filling sau pentru aromatizarea cremelor.Ingrediente:zahar, ulei vegetal, ciocolata 23% (cacao, zahar, masa de cacao), lapte praf, ..
190,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: praline amande noisette
Praline Amande Noisette este o crema rafinata cu un gust delicat dat de continutul de 25% alune de padure, 25% migdale si 50% zahar caramelizat.Praline Amande Noisette este ideala ca umplutura de calitate exceptionala pentru praline, creme de ganas, creme pentru umpluturi si inghetata.Greutate neta ..
450,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: joycream wafernut noir
Crema tartinabila  de cacao,alune si napolitane.Joycream isi pastreaza textura cremoasa si moale chiar si la temperaturi de -15 CGreutate neta 5kg..
375,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 63 (6 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult