MENIU
Coșul dvs

Produse Irca

Producator: Irca Italia Model: alune padure
Alune de padure intregi ,prajite si decojite , de marime aproape asemanatoare.Datorita faptului ca sunt aproape identice ele pot fi folosite cu succes pentru decor.Greutate neta:1kg..
99,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream-caramel-sarat
Chococream caramel sarat,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine zahar caramelizat si are un gust usor sarat .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare ..
365,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream crunchy frutti rossi
Chocoream fructe rosii,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine insertii de zmeura si capsune crocante si suc de fructe pentru o intensitate mai mare a gustului.Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei perm..
360,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream fistic
Chococream fistic este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine fistic in procent de 15% .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietatil..
350,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream milk cocoa
Chococream milk and cocoa,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Bogat in aroma de cacao si lapteRezistent la congelare isi pastreaza proprietatil..
170,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream white
Chococream ciocolata alba,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine ciocolata alba 10% .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietat..
150,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-alba
Chocosmart ciocolata alba este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte, insa nu sunt recomandate arome..
220,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: praline amande noisette
Praline Amande Noisette este o crema rafinata cu un gust delicat dat de continutul de 25% alune de padure, 25% migdale si 50% zahar caramelizat.Praline Amande Noisette este ideala ca umplutura de calitate exceptionala pentru praline, creme de ganas, creme pentru umpluturi si inghetata.Greutate neta ..
450,00 Lei
Producator: Ipsa Model: cremirca ciocolata thermo
Cremirca ciocolata thermo,este o crema de ciocolata neagra gata de utilizare.Are o consisitenta moale,ideala pentru umpluturi ,inainte si dupa coacere.Se poate folosi si ca aromatizare.Greutate neta 6kg..
165,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: cremirca wildberries
Cremirca fructe padure si iaurt este o crema termostabila pe baza de apa.Se poate folosi ca atare sau inainte de coacere.Greutate neta 6kg..
205,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: cremirca limone
Cremirca  de lamaie este o crema termostabila pe baza de apa.Se poate folosi ca atare sau inainte de coacere.Greutate neta 6kg..
168,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: cremirca orange
Cemirca  portocale este o crema termostabila pe baza de apa.Se poate folosi ca atare sau inainte de coacere.Greutate neta 6kg..
185,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult