MENIU
Coșul dvs

Fractal

Producator: Fractal Model: f-carioca-alba
Carioca fractal, de culoare alba este un instrument de scris si desenat de inalta calitate, cu ajutorul ei se pot realiza detalii precise si efecte decorative aparte.Varful foarte subtire asigura atat linii foarte subtiri cat si detalii aparte pe suprafete uscate sau semi umede.Produs pentru uz alim..
14,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-carioca-albastr-deschis
Carioca fractal, de culoare albastru deschis, este un instrument de scris si desenat de inalta calitate, cu ajutorul ei se pot realiza detalii precise si efecte decorative aparte.Varful foarte subtire asigura atat linii foarte subtiri cat si detalii aparte pe suprafete uscate sau semi umede.Produs p..
14,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-carioca-albastru-inchis
Carioca fractal, de culoare albastru inchis, este un instrument de scris si desenat de inalta calitate, cu ajutorul ei se pot realiza detalii precise si efecte decorative aparte.Varful foarte subtire asigura atat linii foarte subtiri cat si detalii aparte pe suprafete uscate sau semi umede.Produs pe..
14,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-carioca-verde
Carioca fractal, de culoare galbena, este un instrument de scris si desenat de inalta calitate, cu ajutorul ei se pot realiza detalii precise si efecte decorative aparte.Varful foarte subtire asigura atat linii foarte subtiri cat si detalii aparte pe suprafete uscate sau semi umede.Produs pentru uz ..
14,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-carioca-lila
Carioca fractal, de culoare lila, este un instrument de scris si desenat de inalta calitate, cu ajutorul ei se pot realiza detalii precise si efecte decorative aparte.Varful foarte subtire asigura atat linii foarte subtiri cat si detalii aparte pe suprafete uscate sau semi umede.Produs pentru uz ali..
14,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-carioca-maro
Carioca fractal, de culoare maro, este un instrument de scris si desenat de inalta calitate, cu ajutorul ei se pot realiza detalii precise si efecte decorative aparte.Varful foarte subtire asigura atat linii foarte subtiri cat si detalii aparte pe suprafete uscate sau semi umede.Produs pentru uz ali..
14,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-carioca-neagra
Carioca fractal, de culoare neagra, este un instrument de scris si desenat de inalta calitate, cu ajutorul ei se pot realiza detalii precise si efecte decorative aparte.Varful foarte subtire asigura atat linii foarte subtiri cat si detalii aparte pe suprafete uscate sau semi umede.Dozaj maxim: 2.2g/..
14,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-carioca-portocalie
Carioca fractal, de culoare portocalie, este un instrument de scris si desenat de inalta calitate, cu ajutorul ei se pot realiza detalii precise si efecte decorative aparte.Varful foarte subtire asigura atat linii foarte subtiri cat si detalii aparte pe suprafete uscate sau semi umede.Dozaj maxim: 1..
14,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-carioca-rosie
Carioca fractal, de culoare rosie este un instrument de scris si desenat de inalta calitate, cu ajutorul ei se pot realiza detalii precise si efecte decorative aparte.Varful foarte subtire asigura atat linii foarte subtiri cat si detalii aparte pe suprafete uscate sau semi umede.Dozaj maxim recomand..
14,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-carioca-roz
Carioca fractal, de culoare roz, este un instrument de scris si desenat de inalta calitate, cu ajutorul ei se pot realiza detalii precise si efecte decorative aparte.Varful foarte subtire asigura atat linii foarte subtiri cat si detalii aparte pe suprafete uscate sau semi umede.Produs pentru uz alim..
14,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-carioca-turqoise
Carioca fractal, de culoare turqoise, este un instrument de scris si desenat de inalta calitate, cu ajutorul ei se pot realiza detalii precise si efecte decorative aparte.Varful foarte subtire asigura atat linii foarte subtiri cat si detalii aparte pe suprafete uscate sau semi umede.Produs pentru uz..
14,00 Lei
Producator: Fractal Model: f-carioca-verde
Carioca fractal, de culoare verde, este un instrument de scris si desenat de inalta calitate, cu ajutorul ei se pot realiza detalii precise si efecte decorative aparte.Varful foarte subtire asigura atat linii foarte subtiri cat si detalii aparte pe suprafete uscate sau semi umede.Produs pentru uz al..
14,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 167 (14 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult