MENIU
Coșul dvs

Master martini

Producator: Master martini Model: banuti albi bay
Banuti din ciocolata reala,albi 31% ,bay Master MartiniGreutate neta 20kg..
640,00 Lei
Producator: Master martini Model: banuti negri
Banuti din ciocolata surogat ,negri.Are o consistenta solida.Gustul:specific de ciocolata ,fara gusturi si mirosuri anormale.Aspect exterior:suprafata neteda.Cutia contine 10kg..
200,00 Lei
Producator: Master martini Model: ariba lapte 1kg
Banuti din ciocolata reala,de lapte foarte delicata,34-36% ,Ariba   Master Martini .Este utilizata atat pentru acoperit, creme, ganaj sau umplutura de praline .Pentru a obtine un aspect deosebit de lucios si un gust optim temperarea acestei ciocolati trebuie sa respecte gradele indicate de..
55,00 Lei
Producator: Master martini Model: mm cirese rosii jumbo 5kg
Cirese rosii confiate 20/22.Greutate neta 5kg..
180,00 Lei
Producator: Master martini Model: crema conquistador
Crema de alune cu bucatele de aluna 23 % si crispy crocant.Crema din gama brunella este un produs versatil putand fi utilizat in mai multe scopuri:-ca atare in loc de topping direct pe inghetata;- ca aromatizant pentru diverse produse de gelaterie;-ca si variegato in gelaterie;- ca si filling pentru..
135,00 Lei
Producator: Master martini Model: brunella caramel
Crema de caramel(13%) din gama brunella este un produs versatil putand fi utilizat in mai multe scopuri:-ca atare in loc de topping direct pe inghetata;- ca aromatizant pentru diverse produse de gelaterie;-ca si variegato in gelaterie;- ca si filling pentru torturile sau moussurile semifredo.Greutat..
190,00 Lei
Producator: Master martini Model: brunella bianca
Crema de ciocolata  alba care contine  14% unt de cacao, din gama brunella este un produs versatil putand fi utilizat in mai multe scopuri:-ca atare in loc de topping direct pe inghetata;- ca aromatizant pentru diverse produse de gelaterie;-ca si variegato in gelaterie;- ca si filling pent..
175,00 Lei
Producator: Master martini Model: mm crema hazelnut
Crema de alune(10%) Master Martini.Se poate folosi ca atare  ,la produse congelate ,la umplerea foietajelor si aluaturilor dupa coacere.Poate fi folosita si ca baza pentru tarte sau toping pentru torturi si prajituri.Greutate neta 13kg..
290,00 Lei
Producator: Master martini Model: caravella crunch nocciola
Caravella Crunch Nocciola este o crema gata de utilizat cu o aroma intensa si un continut de alune de 25%.Greutate neta 5kg..
230,00 Lei
Producator: Master martini Model: mm caravella gran caffe
Crema de cafea,caravella gran caffe pentru glasare sau umplerea produsului dupa coacere.Gust foarte intens de cafea(cafea pudra 8%)Greutate neta 5kg..
180,00 Lei
Producator: Master martini Model: brunella milk cocoa
Crema de lapte si cacao(lapte 12% si cacao 8%)Crema din gama brunella este un produs versatil putand fi utilizat in mai multe scopuri:-ca atare in loc de topping direct pe inghetata;- ca aromatizant pentru diverse produse de gelaterie;-ca si variegato in gelaterie;- ca si filling pentru torturile sa..
160,00 Lei
Producator: Master martini Model: frisca-olfood
Produs UHT pentru cofetarie si gelaterie cu grasime  26,5 % .Inainte de utilizare este indicat a se pastra la temperatura de 4-6 grade aproximativ cu 10 ore inainte.Se mixeaza la viteza normala pana la consistenta dorita.Poate fi folosita atat pentru umpluturi cat si pentru decor.Dupa deschider..
13,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult