MENIU
Coșul dvs

Coloranti icing pudra

Coloranti icing pudra

Producator: Cake Star Model: s-pudra liposolubila alba
Colorant alimentar liposolubil ,culoare alba,ideal pentru colorarea maselor grase precum ciocolata,aluatul fraged,pasta de zahar sau martipanul.Greutate neta: 5 g..
35,00 Lei
Producator: Cake Star Model: s-pudra liposolubila albastra
Colorant alimentar liposolubil ,culoare albastra,ideal pentru colorarea maselor grase precum ciocolata,aluatul fraged,pasta de zahar sau martipanul.Greutate neta: 5 g..
35,00 Lei
Producator: Cake Star Model: s-pudra liposolubila galbena
Colorant alimentar liposolubil ,culoare galben,ideal pentru colorarea maselor grase precum ciocolata,aluatul fraged,pasta de zahar sau martipanul.Greutate neta: 5 g..
35,00 Lei
Producator: Cake Star Model: colorant pudra maro
Colorant alimentar hidrosolubil pudra,culoare maro ,ideal pentru colorarea amestecurilor pe baza de apa precum:frisca,glazuri,mousse,bezea.Se poate utiilza si pentru pictat pe dulciuri, in acest caz se amesteca cu alcool si se decoreaza cu ajutorul unei pensule.Greutate neta: 25 g..
45,00 Lei
Producator: Cake Star Model: s-pudra liposolubila maro
Colorant alimentar liposolubil ,culoare maro,ideal pentru colorarea maselor grase precum ciocolata,aluatul fraged,pasta de zahar sau martipanul.Greutate neta: 5 g..
35,00 Lei
Producator: Cake Star Model: s-pudra-alb
Colorant alimentar pudra, de culoare alba.Se poate utiliza pentru a colora ciocolata, icingul, pasta de zahar, creme,glazuri  si meringue.Mod de folosire: se poate utiliza pentru suprafete ca atare prin aplicare cu pensula care a fost scufundata inainte in alcool sau apa, apoi se pune in colora..
45,00 Lei
Producator: PME Model: 24403
Colorant perlat alb, pudra utilizat pentru a colora suprafete din icing, pasta de zahar, fondant ,produse coapte, ciocolata.Este un colorant liposolubil pentru diverse suprafete .Se poate aplica cu pensula sau aerograful prin amestecarea unui gram de colorant pudra cu 3 gr de alcool.Contine 25grame...
55,00 Lei
Producator: PME Model: 23150
Colorant perlat alb, pudra utilizat pentru a colora suprafete din icing, pasta de zahar, fondant ,produse coapte, ciocolata.Este un colorant liposolubil pentru diverse suprafete .Se poate aplica cu pensula sau aerograful prin amestecarea unui gram de colorant pudra cu 3 gr de alcool.Contine  3 ..
18,50 Lei
Model: 23139
Colorant liposolubil pentru suprafete si compozitie.culoare albastra .Ideal pentru icing,isomalt,ciocolata, produse coapte.Pentru suprafete amestecati 1gr.colorant cu 3 gr.alcool.Se aplica cu pensula sau aerograful.Gramaj: 3grame.Nu contine gluten.Pretul este /bucata...
18,50 Lei
Producator: PME Model: 23120
Colorant perlat argintiu, pudra utilizat pentru a colora suprafete din icing, pasta de zahar, fondant ,produse coapte, ciocolata.Este un colorant liposolubil pentru diverse suprafete .Se poate aplica cu pensula sau aerograful prin amestecarea unui gram de colorant pudra cu 3 gr de alcool.Contine 25g..
53,00 Lei
Producator: PME Model: 23152
Colorant argintiu perlat , pudra utilizat pentru a colora suprafete din icing, pasta de zahar, fondant ,produse coapte, ciocolata.Este un colorant liposolubil pentru diverse suprafete .Se poate aplica cu pensula sau aerograful prin amestecarea unui gram de colorant pudra cu 3 gr de alcool.Contine 3g..
17,50 Lei
Producator: PME Model: 23199
Colorant auriu perlat ,super brilliant, pudra utilizat pentru a colora suprafete din icing, pasta de zahar, fondant ,isomalt, produse coapte, ciocolata.Este un colorant liposolubil pentru diverse suprafete .Se poate aplica cu pensula sau aerograful prin amestecarea unui gram de colorant pu..
75,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult