MENIU
Coșul dvs

Creme cofetărie

Creme torturi si prajituri

Model: choco biscottella
Crema de ciocolata neagra cu bucati de biscuiti.Greutate neta:4.5kg..
207,00 Lei
Model: choco crunch extra di gusto
Crema cu gust de ciocolata neagra si bucati de biscuiti.Greutate neta:4.5kg..
190,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream-caramel-sarat
Chococream caramel sarat,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine zahar caramelizat si are un gust usor sarat .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare ..
365,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream-crunchy-cacao-nocciole
Chocoream cacao si alune ,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine zahar caramelizat si are un gust usor sarat .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare..
320,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream crunchy frutti rossi
Chocoream fructe rosii,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine insertii de zmeura si capsune crocante si suc de fructe pentru o intensitate mai mare a gustului.Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei perm..
360,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream dark
Chocoream ciocolata neagra,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietatile si dupa procesul de congelare..
145,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream-fistic
Chococream fistic este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine fistic in procent de 15% .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietatil..
370,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream milk cocoa
Chococream milk and cocoa,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Bogat in aroma de cacao si lapteRezistent la congelare isi pastreaza proprietatil..
170,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chococream white
Chococream ciocolata alba,este o crema gata de utilizat cu o consistenta destul de moale.Crema contine ciocolata alba 10% .Se utilizeaza ca si filling dupa coacere ca atare. Nu contine grasimi hidrogenate.Structura cremei permite introducerea sa in pos.Rezistent la congelare isi pastreaza proprietat..
150,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-alba
Chocosmart ciocolata alba este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte, insa nu sunt recomandate arome..
220,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: chocosmart-neagra
Chocosmart ciocolata neagra este ideala pentru glazurarea torturilor,eclerelor,tartelor,prajiturilor,torturilor de inghetata .Mixat,produsul devine cremos si poate inlocui cu succes cremele pe baza de unt sau ganajurile crema.Se poate aromatiza si colora dupa preferinte,insa nu sunt recomandate arom..
225,00 Lei
Producator: Pregel Model: arabeschi cocco snack
Crema cu nuca de cocos rasa si bucati de biscuiti crocantiGreutate neta  3kg..
225,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 74 (7 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult