MENIU
Coșul dvs

Icing / Pastă de zahăr

Icing,pasta modelatoare,martipan,fondant reprezinta elementul esential in decorarea torturilor , brioselor, muffins, cupcakes  datorita consistentei sale poate fi intins in strat foarte subtire ,si pentru modelaj in diversele figurine ,flori si a altor elemente decorative.Icingul ,fondant,pasta de zahar poate fi de culaore alba sau colorata atat pentru acoperit torturile cat si pentru modelarea diverselor forme.

Producator: Ipsa Model: pasta dama top pwr
Pasta alba de zahar sau fondant, ideala pentru acoperirea torturilor.Culoare albaRezista variatiilor de temperatura si umiditate, fara a exista riscul de rupere sau fisurare.In comparatie cu versiunea TOP sau cu PRINCESS PASTE, aceasta pasta are o textura mai moale. Pasta poate fi fol..
60,00 Lei
Producator: Ipsa Model: dama top special
Pasta de zahar Dama Top Special este folosita pentru acoperit torturile.Este conceputa pentru zonele cu temperaturi ridicate.Pasta alba de zahar sau fondant, caracterizat cu o textura mai groasa fata de toate celelalte produse din gama. Rezista variatiilor de temperatura si umiditate. Fiind foarte e..
110,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult