MENIU
Coșul dvs

Ingrediente inghetata

Produse profesionale pentru realizarea inghetatei.

Producator: Pregel Model: arabeschi cocco snack
Crema cu nuca de cocos rasa si bucati de biscuiti crocantiGreutate neta  3kg..
225,00 Lei
Producator: Master martini Model: crema conquistador
Crema de alune cu bucatele de aluna 23 % si crispy crocant.Crema din gama brunella este un produs versatil putand fi utilizat in mai multe scopuri:-ca atare in loc de topping direct pe inghetata;- ca aromatizant pentru diverse produse de gelaterie;-ca si variegato in gelaterie;- ca si filling pentru..
135,00 Lei
Producator: Cesarin Model: variegato amarene
Crema,umplutura amarene cu bucati -Variegato,termostabilSe poate folosi si la inghetataCrema cu bucati de amarene, pentru produsele dulci.Datorita structurii sale permite utilizarea sa la temperaturi inalte, pastrandu-si aroma si dupa coacere. Se utilizeaza in aluaturi coapte, checuri, blaturi, muff..
140,00 Lei
Producator: Master martini Model: brunella caramel
Crema de caramel(13%) din gama brunella este un produs versatil putand fi utilizat in mai multe scopuri:-ca atare in loc de topping direct pe inghetata;- ca aromatizant pentru diverse produse de gelaterie;-ca si variegato in gelaterie;- ca si filling pentru torturile sau moussurile semifredo.Greutat..
190,00 Lei
Producator: Master martini Model: brunella bianca
Crema de ciocolata  alba care contine  14% unt de cacao, din gama brunella este un produs versatil putand fi utilizat in mai multe scopuri:-ca atare in loc de topping direct pe inghetata;- ca aromatizant pentru diverse produse de gelaterie;-ca si variegato in gelaterie;- ca si filling pent..
175,00 Lei
Producator: Pregel Model: arabeschi fructe rosii
Crema de fructe rosii de padure Greutate neta 3kg..
250,00 Lei
Producator: Master martini Model: frisca-olfood
Produs UHT pentru cofetarie si gelaterie cu grasime  26,5 % .Inainte de utilizare este indicat a se pastra la temperatura de 4-6 grade aproximativ cu 10 ore inainte.Se mixeaza la viteza normala pana la consistenta dorita.Poate fi folosita atat pentru umpluturi cat si pentru decor.Dupa deschider..
13,00 Lei
Producator: Decora Model: DI0300201
Sirop de glucoza , este principalul ingredient in realizarea pastei de zahar,a pastei de ciocolata, dar se utilizeaza si in prepararea inghetatei si a moussurilor.Spre deosebire de zahar, glucoza nu se cristalizeaza.Contine 230gr.Produs in Italia...
18,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: joycream amorenero
Crema cu gust de ciocolata neagra si bucati de biscuiti oreo.Se poate folosi si pentru produse refrigerate.Textura cremoasa si culoarea ciocolatei negre.Greutate neta:5kg..
300,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: joycream besamemucho
JOYCREAM BESAMEMUCHO-Gianduia cu granule de alune de pădure și crepes crocante cu unt.Greutate neta :5kg..
450,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: joycream black
JOYCREAM black este o crema de ciocolata NEAGRA,CACAO MAGRO21 % cu o structura moale.Poate fi folosita ca si toping de inghetata sau amestecata cu frisca pentru a crea o crema mai consistenta.Se mai poate folosi si ca glazura ,ganaj,sos pentru cofetarie si gelaterie.Ingrediente:ulei de floarea soare..
160,00 Lei
Producator: Irca Italia Model: joycream caramel biscotto
Crema Caramel cu bucati de biscuiti cu unt.Se poate folosi si pentru produse refrigerate.Textura cremoasa si culoarea specifica caramelului.Greutate neta:5kg..
300,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult