MENIU
Coșul dvs

Spray icing si ciocolata

Sprayuri pentru icing

Producator: Decora Model: DI9261230
Spray de culoarea alba, catifea, velvet pentru colorarea suprafetelor de gelaterie, semifredo.Inainte de utilizare asigurati-va ca sprayul a fost tinut la temperatura mediului ambiant cu cel putin 2 ore.Se poate utiliza pe suprafete de mousssuri, semifredo.Vaporizati uniform produsul pe suprafa..
40,00 Lei
Producator: Decora Model: DI9261235
Spray de culoarea albastra, catifea, velvet pentru colorarea suprafetelor de gelaterie, semifredo.Inainte de utilizare asigurati-va ca sprayul a fost tinut la temperatura mediului ambiant cu cel putin 2 ore.Se poate utiliza pe suprafete de mousssuri, semifredo.Vaporizati uniform produsul pe sup..
40,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23633
Spray de culoarea albastra, catifea, velvet pentru colorarea suprafetelor de gelaterie, semifredo.Inainte de utilizare asigurati-va ca sprayul a fost tinut la temperatura mediului ambiant cu cel putin 2 ore.Se poate utiliza pe suprafete de mousssuri, semifredo.Vaporizati uniform produsul pe sup..
90,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23632
Spray culoarea aurie, catifea, velvet pentru colorarea suprafetelor de gelaterie, semifredo.Inainte de utilizare asigurati-va ca sprayul a fost tinut la temperatura mediului ambiant cel putin 2 ore.Se poate utiliza pe suprafete de mousssuri, semifredo.Vaporizati uniform produsul pe suprafata re..
141,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23636
Spray culoarea bronz, catifea, velvet pentru colorarea suprafetelor de gelaterie, semifredo.Inainte de utilizare asigurati-va ca sprayul a fost tinut la temperatura mediului ambiant cu cel putin 2 ore.Se poate utiliza pe suprafete de mousssuri, semifredo.Vaporizati uniform produsul pe suprafata..
130,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23647
Spray culoarea copper, catifea, velvet pentru colorarea suprafetelor de gelaterie, semifredo.Inainte de utilizare asigurati-va ca sprayul a fost tinut la temperatura mediului ambiant cel putin 2 ore.Se poate utiliza pe suprafete de mousssuri, semifredo.Vaporizati uniform produsul pe suprafata r..
140,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23637
Spray culoarea galbena, catifea, velvet pentru colorarea suprafetelor de gelaterie, semifredo.Inainte de utilizare asigurati-va ca sprayul a fost tinut la temperatura mediului ambiant cu cel putin 2 ore.Se poate utiliza pe suprafete de mousssuri, semifredo.Vaporizati uniform produsul pe suprafa..
75,00 Lei
Model: 24788
Spray culoarea maro, catifea, velvet pentru colorarea suprafetelor de gelaterie, semifredo,icing. Inainte de utilizare asigurati-va ca sprayul a fost tinut la temperatura mediului ambiant cu cel putin 2 ore. Se poate utiliza pe suprafete de mousssuri, semifredo.Vaporizati uniform produsul..
80,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23638
Spray culoarea maro-milk chocolate, catifea, velvet pentru colorarea suprafetelor de gelaterie, semifredo.Inainte de utilizare asigurati-va ca sprayul a fost tinut la temperatura mediului ambiant cel putin 2 ore.Se poate utiliza pe suprafete de mousssuri, semifredo.Vaporizati uniform produsul p..
81,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23223
Spray culoarea negru, catifea, velvet pentru colorarea suprafetelor de gelaterie, semifredo.Inainte de utilizare asigurati-va ca sprayul a fost tinut la temperatura mediului ambiant cuel putin 2 ore.Se poate utiliza pe suprafete de mousssuri, semifredo.Vaporizati uniform produsul pe suprafata r..
80,00 Lei
Producator: Modecor Italia Model: 23634
Spray culoarea portocalie, catifea, velvet pentru colorarea suprafetelor de gelaterie, semifredo.Inainte de utilizare asigurati-va ca sprayul a fost tinut la temperatura mediului ambiant cu cel putin 2 ore.Se poate utiliza pe suprafete de mousssuri, semifredo.Vaporizati uniform produsul pe supr..
80,00 Lei
Producator: Decora Model: DI9261234
Spray de culoarea rosie, catifea, velvet pentru colorarea suprafetelor de gelaterie, semifredo.Inainte de utilizare asigurati-va ca sprayul a fost tinut la temperatura mediului ambiant cu cel putin 2 ore.Se poate utiliza pe suprafete de mousssuri, semifredo.Vaporizati uniform produsul pe supraf..
40,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult