Macarons Indragostiti 
Reteta Macarons
Zahar pudra 150gr https://pastadezahar.ro/zahar-pudra
Faina de migdale 90gr https://pastadezahar.ro/mixuri-de-cofetarie/faina-de-migdale
Albus de ou 100gr
Sare 5gr
Colorant roz  https://pastadezahar.ro/coloranti-icing-gel-icing/colorant-roz
Total 395 gr
Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se trec prin sita astfel incat sa fie totul foarte fin. Se spumeaza albusul cu zaharul amestecat cu sarea si colorantul,pana se obtine o bezea tare si zaharul se dizolva .Bezeaua se omogenizeaza usor cu amestecul de faina de migdale si zahar ,prin miscari circulare lente,pana cand se omogenizeaza complet.
Pe tava cu hartie de copt 

https://pastadezahar.ro/isomalt-royal-icing-cmc-decoruri-cofetarie/hartie-copt-coacere-prajituri  sau  https://pastadezahar.ro/suprafet.../coala-silicon-choux-copt
se toarna in forme egale rotunde compozitia ,folosind un poche cu dui.
https://pastadezahar.ro/duiuri-si-posuri-ornat-decorat...
Se coace la 160 C/15 minute
Crema alba   preparare(sau gata facuta)   https://pastadezahar.ro/creme-ciocolata/crema-chococream-bianco-industry-irca-glazurare-ganaj
100gr ciocolata  alba    https://pastadezahar.ro/ciocolata-reala/ciocolata-veritabila-banuti-albi  se amesteca cu unt 30gr =Total 130gr  https://pastadezahar.ro/unt-pasta-de-zahar

Se adauga Concentrat de zmeura  sau pasta de aromatizare si se amesteca cu ciocolata topita (sau crema gata de utilizat) si untul  pana la omogenizare  https://pastadezahar.ro/arome-pasta-cofetarie/aroma-de-zmeura-cofetarie 

Se lipesc cate doi macarons folosind crema 
Se pot decora si suplimentar ,dupa preferinta
Va asteptam si pe site pentru alte retete https://pastadezahar.ro/blog/retete