
Macarons Indragostiti
Reteta Macarons
Zahar pudra 150gr https://pastadezahar.ro/zahar-pudra
Faina de migdale 90gr https://pastadezahar.ro/mixuri-de-cofetarie/faina-de-migdale
Albus de ou 100gr
Sare 5gr
Colorant roz https://pastadezahar.ro/coloranti-icing-gel-icing/colorant-roz
Total 395 gr
Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se trec prin sita astfel incat sa fie totul foarte fin. Se spumeaza albusul cu zaharul amestecat cu sarea si colorantul,pana se obtine o bezea tare si zaharul se dizolva .Bezeaua se omogenizeaza usor cu amestecul de faina de migdale si zahar ,prin miscari circulare lente,pana cand se omogenizeaza complet.
Pe tava cu hartie de copt
https://pastadezahar.ro/isomalt-royal-icing-cmc-decoruri-cofetarie/hartie-copt-coacere-prajituri sau https://pastadezahar.ro/suprafet.../coala-silicon-choux-copt
se toarna in forme egale rotunde compozitia ,folosind un poche cu dui.
https://pastadezahar.ro/duiuri-si-posuri-ornat-decorat...
Se coace la 160 C/15 minute
Crema alba preparare(sau gata facuta) https://pastadezahar.ro/creme-ciocolata/crema-chococream-bianco-industry-irca-glazurare-ganaj
100gr ciocolata alba https://pastadezahar.ro/ciocolata-reala/ciocolata-veritabila-banuti-albi se amesteca cu unt 30gr =Total 130gr https://pastadezahar.ro/unt-pasta-de-zahar
Se adauga Concentrat de zmeura sau pasta de aromatizare si se amesteca cu ciocolata topita (sau crema gata de utilizat) si untul pana la omogenizare https://pastadezahar.ro/arome-pasta-cofetarie/aroma-de-zmeura-cofetarie
Se lipesc cate doi macarons folosind crema
Se pot decora si suplimentar ,dupa preferinta
Va asteptam si pe site pentru alte retete https://pastadezahar.ro/blog/retete
Leave a Comment