MENIU
Coșul dvs

Retete RSS Feed

12 nov. MACARONS CU CREMA DE FISTIC
0 1847
Macarons cu crema de fistic Reteta MacaronsZahar pudra 150gr https://pastadezahar.ro/zahar-pudraFaina de migdale 90gr https://pastadezahar.ro/mixuri-de-cofetarie/faina-de-migdaleAlbus de ou 100grSare ..
11 nov. MACARONS INDRAGOSTITI
0 1584
Macarons Indragostiti Reteta MacaronsZahar pudra 150gr https://pastadezahar.ro/zahar-pudraFaina de migdale 90gr https://pastadezahar.ro/mixuri-de-cofetarie/faina-de-migdaleAlbus de ou 100grSare 5grCol..
10 nov. MERINGUE INFOIATE COLORATE
0 1542
Preparare Compozitie:Credi super Bezea  1kghttps://pastadezahar.ro/mixuri-de-cofetarie/pudra-premix-bezeaZahar  1kghttps://pastadezahar.ro/zahar-pudrahttps://pastadezahar.ro/coloranti-icing-gel-icingh..
05 feb. TORT DE CIOCOLATA SI PORTOCALE
0 8749
Ingrediente: TOP FROLLA1.000gUnt sau margarină500gGălbenuș de ou100gZahăr140gCREMA PORTOCALEcât este nevoieMod de preparare aluat fraged:Se amestecă toate ingredientele cu mixerul planetar cu paletă p..
23 ian. AMERICAN CHOCOLATE COOKIES
0 2866
Ingrediente: Mix american Cookies1.000gUnt moale300gOuă50gApă80gPICATURI CIOCOLATA TERMOSTABILE sau DARK CHOCOLATE CHUNKS/WHITE CHOCOLATE CHUNKS400gCacao                                           70gM..
21 ian. TARTA CU FRUCTE ROSII
0 2591
Aluat fragedIngrediente: Mix pentru aluat fraged500gUnt 82% 200gZahăr pudră50gOuă întregi 50gMod de preparare:Frământați toate ingredientele în mixerul planetar cu frunză până la obținerea unui aluat ..
16 ian. MACARONS
0 2602
Ingrediente Mix pudra Macarons Delimacaron 1kg(mix pudra macarons cu 21%migdale)Apa 200grMod de preparare MacaronMixați în mixerul planetar cu fluture la viteza mare timp de 5 minute. Dresați cu poșul..
12 ian. TORT FISTIC
0 2672
Ingrediente pentru foaie de blat cu diametrul de 24cm:-150gr  Mix blat cacao -100gr oua intregi-35gr apa receMod de preparare:Se amesteca toate ingredientele si se spumeaza la viteza mare timp de 7-8 ..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult